.

.

Merryxd jastuk za kopanje dinosaura - Kućni dekoracija dinosaur pileći pliš -19 u jastuku od pilećeg nuggeta (Brontosaurus)

Merryxd jastuk za kopanje dinosaura - Kućni dekoracija dinosaur pileći pliš -19 u jastuku od pilećeg nuggeta (Brontosaurus)

HRK 3.00
Pristupačnost
Na skladištu

· Ukusnom izgledu Dino Nugget Plish : To je tako meko da će vam zalijevati usta za vrijeme spavanja! Ugurajte lice u ovaj ultra meko pliša, on je poput mekog oblaka. · Poklon za inovacije : Ovo je nevjerojatan izbor kao poklon za ljubitelje dinosaura. Bit će dobar ukrasi za rođendan ili zalihe rođendanske zabave dinosaura. · Dino Chicken Nugget pliš : Ovaj jastuci Dino Nugget izrađeni su od pamučnog dinosaura Zlatnog bloka pliša, s simpatičnim i vrlo pahuljastim izgledom. Kad ga dodirnete, osjećat ćete se opušteno i ugodno. Koji su vrlo blizu obliku samog dinosaura. Možete odabrati što želite prema svojim preferencijama. · Široko se koristi : ovaj pliška od pilećeg nuggeta savršena je za zagrljaj, može se koristiti i kao jastuk s strukom ili smjestiti u spavaće sobe, sofe ili automobile itd. It. · Podsjetnik : Ove slatke plišane igračke dinosaura isporučuju se u vakuumskom pakiranju. Nakon što otvorite paket, učinite nešto da pamuk učinite labavim, a zatim će se u potpunosti oporaviti za 1-2 dana, stavite ga na sunce, oporavit će se bolje.

Parametri proizvoda

Slična roba